Bagean otomatis

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Auto parts

Bahan: Baja paduan, Baja karbon, Baja tahan karat, Besi saluran, Besi Cr Tinggi,

Teknik: casting investasi (Lost wax wax)

Toleransi casting: ISO / GB CT7 ~ 9

Standar Bahan: ASTM, SAE, ISO, DIN, GB, BS, GOST


Detail Produk

Tag Produk

Keuntungan Casting Precision:

Produk casting investasi presisi dikenal amarga kualitas lan dependensi sing apik kanggo aplikasi sing dikarepake. Proses kita bisa nggawe komponen lan perlengkapan sing kompleks kanthi gampang.

Casting investasi presisi duwe akeh mupangat, kalebu:

produksi komponen kanthi rinci

nyuda biaya produksi

syarat mesin lan perakitan

panggunaan macem-macem paduan

Iki nggawe perusahaan sing milih layanan produksi casting investasi presisi kanggo mutusake kepiye pengin produke digawe.

Casting otomotif:

Kita apik babagan casting bagean Otomatis (Pengecoran) -Mesin. Kisaran material kalebu Steel Carbon, Alloy Steel, Stainless Steel, High Manganese Steel, Ductile Iron, lan liya-liyane. Kita nggunakake proses casting casting casting lilin (casting casting- investasi casting) kanggo nggawe bagean Auto.

Industri otomotif mesthi mbutuhake komponen tartamtu tartamtu sing dibutuhake kanggo kendaraan, utamane kanggo mobil, truk, forklift kanthi baja karbon, aluminium lan wesi wesi.

Minangka produsen casting presisi, kita njamin produk sing paling apik kanggo OEM, perusahaan manufaktur, lan pusat produksi mesin.

Jeneng produk Bagean otomatis
Materi Baja campuran, Baja karbon, Baja tahan karat, Besi mulur, Besi Cr Tinggi,
Teknisi Casting investasi (casting casting lilin)
Casting toleransi ISO / GB CT7 ~ 9
Standar Bahan ASTM, SAE, ISO, DIN, GB, BS, GOST
Piranti produksi utama Waxinjection, CNC-machine, Machine-center, tungku perawatan panas
Piranti lunak kanggo nggambar spesifikasi PDE, Pakaryan padhet, ProE, JPG, Auto CAD
Papan asal Cina
Wektu timbal Udakara 30 dina
Istilah FOB XIANGANG China, CNF, CIF
Kita bisa nggawe casting kanthi presisi, casting investasi (casting casting lilin, casting casting busa) 
Dheweke nggunakake mesin otomatis utawa liyane.
Pemeriksaan materi sing ketat, Kontrol dimensi sing pas, Promosikan penawaran lan jaminan pengiriman, kontrol kualitas 100%, layanan OEM, ISO 9001: 2000
Kita bisa nindakake macem-macem jinis perawatan permukaan sawise casting, kayata mesin, polishing, plating, lan liya-liyane. Lan bagean mesin (bagian mesin utawa bagean mesin), logam (produk logam) cocok kanggo kita

Regane- Kompetitif Kita ngerti kahanan pasar.

Kualitas - Jaminan Kualitas lan Peningkatan Kualitas.

Kita ngerti pentinge komposisi kimia materi, toleransi.

Kita ngerti Kabahagiaan nalika tumindak apik, lan asil yen gagal.

Wektu pangiriman- Jaminan Wektu. Kita ngerti kelangan pelanggan nalika telat.

Layanan Banget- Wangsulan 24 jam. Kuotasi 72 jam

Kita mangsuli masalah kualitas apa wae, yen bakal ana.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk