Cast baja nozel

Katrangan singkat:

Kasedhiya ing bahan sing paling jembar saka sembarang jinis nozel.

Aplikasi Khas - gelut geni, polusi udara, scrubbing knalpot, pendinginan gas, supresi debu.

Rentang Bahan: Tahan Karat, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Ringan, Baja Karbon Sedeng, Baja Karbon Tinggi.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tabung pangalihan logam mbusuk gas lan nambah efisiensi pertukaran panas.

    Ditrapake kanggo kabeh lapangan

    Baja tahan karat:

    Paduan utama baja tahan karat yaiku kromium, nikel, lan molibdenum, sing nemtokake gandum lan sifat mekanik casting.

    Cara campuran paduan mutusake kepiye cara casting bisa nahan panas lan nolak karat.

    Amarga stainless steel kromium 10%, tahan karo kondisi korosif cair lan oksidasi.

    Baja:

    Baja karbon, paduan sithik, lan baja alat digunakake ing industri aerospace, pertanian, medis, lan senjata api.

    Baja dipilih kanggo casting lilin sing ilang amarga ekonomis, kasedhiya ing pirang-pirang nilai, lan bisa dianggep panas kanggo nyetel kemuluran.

    Cast casting lilin sing ilang, utawa casting investasi digunakake kanggo ngasilake bagean sing mbutuhake toleransi sing ketat sing bisa duwe tembok sing luwih tipis kanthi finish permukaan sing mbutuhake sethithik sawise rampung proses.

    Fitur unik casting lilin sing ilang yaiku nggawe desain CAD nggunakake lilin kanggo nggawe pola potongan sing bakal diproduksi.

    Proses casting casting casting lilin kalebu pirang-pirang langkah sing diwiwiti karo nggawe pola, utawa master, saka aluminium.

    Cara kanggo nggawe pola nemtokake replika.

    Keuntungan casting investasi liwat casting wedhi

    Kabeh cara casting nyedhiyakake akeh mupangat desain: kemampuan kanggo nyuda input materi, lan mbentuk struktur sing bakal angel ditindakake tanpa mesin utawa kumpul sing signifikan.

    Manfaat utama casting investasi, yaiku fleksibilitas cetakan kasebut.

    Amarga cetakan kasebut bisa dienggo, lan amarga pola lilin bisa dicopot kanthi bentuk cair, produsen duwe kebebasan luar biasa nalika ngrancang produk investasi.

    Casting investasi nyedhiyakake kemampuan desain luwih rumit tinimbang cara cetakan lan casting liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita