Casting kanggo Peralatan Pemadam Kebakaran

Katrangan singkat:

Kita nggawe lan ngekspor spektrum Casting Investasi kanggo Komponen Peralatan Pertempuran Kebakaran.

Komponen kasebut diprodhuksi dening para profesional sing nggunakake komponen kelas dhuwur kanggo tundhuk karo standar internasional kaya standar industri sing wis ditemtokake.

Komponen sing ditawakake dites kanthi ketat ing macem-macem paramèter sing njamin cacat ing pangguna pungkasane.

Klien bisa nggunakake komponen kasebut saka rega rega utama ing pasar.


Detail Produk

Tag Produk

Kabeh komponen diproduksi kanggo kekuatan internal lan integritas.

Kanthi proses casting investasi lilin sing ilang, bisa ngasilake bagean kanthi syarat toleransi sing ketat. 

Produk Casting Investasi Precision sing andal lan asale luwih stabil.

Optimal nalika ngrampungake disedhiyakake ing pasar kanthi macem-macem ukuran.

Kajaba iku, unit casting iki ditampilake kanthi kualitas sing disetujoni dening para profesional ing macem-macem paramèter.

Apa kita nggawe bagean logam cilik ing baja karbon utawa bentuk sing rumit, rumit, Teknologi Yungong nyedhiyakake bagean cor logam sing presisi sing cocog karo desain sampeyan.

Spesifikasi:

Panggunaan: kanggo ngrancang peralatan pemadam kebakaran

Ukuran: Disesuaikan

Fitur:

Rampung / Desain kasar

Daya tahan optimal

CHINA OEM SUPPLIER PRECISION CASTING FAKTOR LANGSUNG

Cina Yungong Pabrik Casting Precision pasokan sbaja tahan karat 304 316 , bagean casting baja karbon, used ing komponen peralatan pemadam kebakaran,  customized silica sol ipanginepan casting

Kita nyithak bagean ing: Stainless steel / Baja karbon / Paduan khusus

Teknologi Yungong nawakake pitulung desain, kaya sing dibutuhake, kanggo mbantu ningkatake fungsi bagean lan manufaktur.

Kita tliti maneh kanthi tliti babagan proyek, golek cara kanggo ngirit wektu lan dhuwit nalika ningkatake kinerja.

Saka wangun sing paling gampang nganti géomètri sing paling rumit, kita bisa ngowahi desain dadi kenyataan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk