Profil Perusahaan

company img
Logo

Shijiazhuang Yungong Machinery Technology Co., Ltd.

Dumunung ing zona pengembangan ekonomi Xingtang County, Kota Shijiazhuang, kanthi jembar 40000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan. Iki minangka perusahaan teknologi sing nggabungake R&D, desain, manufaktur, penjualan lan layanan teknis.

Perusahaan iki utamane melu casting casting lan manufaktur mesin panganan. Proses casting investasi yaiku sol silikon, kanthi output taunan udakara 3000 ton casting. Bahan kasebut nyakup kabeh jinis baja tahan karat, baja karbon, baja paduan rendah lan paduan khusus lan stainless steel dupleks. Produk digunakake kanthi akeh ing pompa Katup pipa peralatan pipa, bagian otomotif, mesin panganan, aksesoris mesin mineral, produk alat hardware lan dekorasi logam.

Produk casting investasi presisi dikenal amarga kualitas lan dependensi sing apik kanggo aplikasi sing dikarepake. Proses kita bisa nggawe komponen lan perlengkapan sing kompleks kanthi gampang.

Casting investasi presisi duwe akeh mupangat, kalebu: Produksi komponen kanthi rinci / Pengirangan biaya produksi / Persyaratan mesin lan perakitan /  Pemanfaatan macem-macem paduan.

Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika lan negara-negara kapal.

Perusahaan kita duwe pabrik standar modern, kanthi kekuwatan teknis sing kuat, teknologi sing apik, pemrosesan casting presisi canggih lan peralatan uji coba. Kanthi pirang-pirang taun pengalaman dagang ekspor, kanggo nyedhiyakake layanan purna jual sing sampurna, sauntara nawakake pelanggan karo produk kelas kapisan.

Kita bisa nawakake amba utawa cilik (saka 5g nganti 30kg saben potong) lan pilihan casting sing kompleks. Tim profesional ngasilake plus keahlian kanggo mesthekake solusi casting presisi mesthi cocog karo sing diarepake.

Yungong Company (2)
Yungong Company
Yungong Company2

Napa Milih Kita?

• Tim profesional mbantu ngoptimalake solusi lengkap saka desain produk, casting, mesin nganti perawatan panas, perawatan permukaan, lan liya-liyane kanggo nyuda biaya.

• Priksa titik ing saben proses, lan pamriksa final 100%.

• Prioritasake pangiriman kanggo pelanggan manca.

• Komunikasi Inggris lan layanan njupuk bandara sing lancar.

Budaya Perusahaan

Sikap: Optimis

Kualitas: Casting kamulyan

Tim: Kemakmuran

Jujur: Manfaat bebarengan

Inovasi: Jiwa perusahaan

Layanan: Kanca

Lokakarya

Workshop-2
Workshop-1
Inspection and Certifications

Piranti

Equipment - Injection Machine
Equipment -optical spectrum instrument
Cleaning and Heat treatment