Hubungi Kita

Telpon: 0311-89210908-8010 / 0086-13933002926

Whatsapp: 0086-13930123803

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Tutup

Alamat: Zona Pengembangan Ekonomi Xingtang, Shijiazhuang, Hebei, China.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita