Casting hardware - casting stainless steel

Katrangan singkat:

Precision Casting nawakake solusi komponen individu lan casting khusus pelanggan saka seri gedhe nganti potongan individu.

Casting minangka proses presisi. Nawakake kebebasan desain sing luar biasa.

Kisaran campuran campuran sing ana gandhengane bisa nggawe solusi ekonomi kanggo macem-macem aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Dekorasi logam

Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Karat

Barang: FOB Xingtang, CIF XXX, Transportasi liwat Laut

Wektu utama: 30 ~ 40 dina

Papan asal: China

Piranti lunak kanggo gambar spesifikasi: PDF, CAD Otomatis, Karya padhet, JPG, ProE

Perawatan permukaan: Polesan cermin

Kita nggawe bagean logam cor presisi sing terus-terusan memenuhi utawa ngluwihi pangarepan pelanggan.

Pengecoran investasi lilin sing ilang ngidini kita ngasilake bagean logam kanthi bobot sing beda-beda, ing macem-macem pilihan material.

Proses casting lilin sing ilang ngasilake bagean logam presisi sing cedhak karo net sing asring ora mbutuhake mesin tambahan.

Rampung asil uga luwih apik tinimbang sing bisa dipikolehi liwat proses liyane.

Lan kekuwatan lan kekiatan bagean saka logam cor nggawe dheweke cocog kanggo aplikasi nyandhang dhuwur sing mbutuhake jutaan siklus.

Sawetara wilayah sing ditrapake:

Casting katup

Manifolds

Casting kanggo bagean pompa & omah

Hardware, kunci & casting logam engsel

Casting medis presisi

Casting bagean dental

Casting kanggo bagean militer & senjata api

Casting bagean alat tangan

Bagéan aerospace lan penerbangan

Lan liya-liyane

Proses casting investasi nawakake macem-macem mupangat:

Ngidini pirang-pirang formulir sing rumit lan kompleks diluncurake

Bagéan sing diasilake duwe permukaan sing alus tanpa garis pamisah.

Alloy campuran sing akeh bisa digunakake, ferrous utawa non-ferrous, kalebu paduan aluminium, tembaga utawa magnesium, besi cor, baja karbon lan baja tahan karat (uga bahan sing angel dienggo mesin).

Bagian duwe akurasi dimensi sing apik.

Ngidini manufaktur volume sing kurang lan volume dhuwur.

Biaya produksi dikurangi, amarga sampah paling sithik lan ora mbutuhake kumpul banget.

Sampeyan uga bisa nambah jeneng, logo utawa nomer menyang bagean kasebut.

Jinis casting iki uga ngidini produksi bagean cilik kanthi akurasi, kemampuan baleni lan integritas sing dhuwur. Cetakan keramik digunakake kanggo nggawe duplikat komponen sing tepat, lan kebutuhan mesin sekunder bisa dikurangi, amarga casting investasi digawe bentuke.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita