Casting Piranti Medis

Katrangan singkat:

Casting investasi minangka pilihan sing apik banget kanggo komponen medis amarga ngasilake permukaan sing lancar uga bisa entuk toleransi sing ketat.

Cocog kanggo desain rumit lan nawakake konsistensi sing dibutuhake kanggo aplikasi piranti medis.


Detail Produk

Tag Produk

Yaiku komponen Komplek kanggo teknologi medis ing pirang-pirang bahan.

Ingse casting investasis area aplikasi yaiku:

Implan (kayata pinggul lan dhengkul)

Komponen bedah

Piranti bedah

Instrumen lan aksesoris medis

Teknologi laboratorium

Napa milih bisa nggarap Teknologi Yungong?

Goleki kanggo menehi solusi sing luwih larang kanggo syarat komponen medis sampeyan. 

Yen sampeyan bermitra karo kita, sampeyan bisa nggunakake bagean kualitas kanthi desain fleksibel lan disesuaikan sing dikirim tepat waktu.

Kita bangga karo:

Rampung kanthi lancar ing casting

Produksi jumlah dhuwur utawa kurang

Pilihan desain sing fleksibel lan bisa disesuaikan

Kapabilitas produksi prototipe kanggo nyoba komponen anyar utawa unik

Struktur rega sing kompetitif

Waktu utama proyek singkat lan pengiriman tepat waktu

Pitulungan rekayasa lan desain ahli

Layanan pelanggan pribadi, siji-siji karo wektu respons cepet kanggo pitakon

Salah sawijining panggunaan casting lilin sing ilang ing industri medis yaiku pabrikan implan medis.

Casting kudu cocog karo standar sing tepat lan diproduksi kanthi spesifikasi peraturan.

Produk sing diproduksi nggunakake casting lilin sing ilang duwe kapadhetan lan sifat mekanik sing luar biasa.

Sawetara proses tambah nilai digunakake kanggo njamin umur implan lan mbusak porositas lan faktor lemes liyane.

Produk liyane kanggo industri medis kalebu alat bedah kayata forceps.

Pemeran lilin sing ilang minangka cara sing disenengi kanggo pabrik instrumen medis amarga komponen ora butuh mesin lan gampang disterilake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk