Pandhuan dhasar kanggo ngresiki gilingan daging Frozen JR-D120 kanthi bener

Jr-d120 minangka alat sing populer, nanging yen sampeyan ngatasi daging mentah, ngresiki perlu kanggo ngindhari bakteri lan bakteri saka residu. Nanging, ngresiki gilingan sampeyan ora beda karo ngresiki kompor liyane. Sawise iku, panyimpenan komponen sing bener bakal mbantu njaga supaya bisa dirawat kanthi apik (saengga ora bisa nyebabake kebingungan digunakake). Sawise sawetara tips ekstra nalika nggunakake uga bakal mbantu ngresiki kanthi gampang.

 

Cuci tangan panggilingan daging beku

1. Resik sanalika sawise digunakake.

Nalika daging ngliwati gilingan sampeyan, mesthine bakal ninggalake minyak lan pelumas (lan sawetara daging sing nyebar). Yen wis suwe, bakal garing lan kulit, mula aja nganti ngenteni suwe banget kanggo ngresiki. Nangani wektu sawise saben panggunaan supaya urip luwih gampang.

2. Lebokake roti menyang gilingan.

Jupuk roti loro utawa telu sadurunge dibongkar mesin kasebut. Panganan karo gilingan kaya daging sampeyan. Gunakake kanggo nyedhot minyak lan minyak saka daging lan jupuk lebu sing ana ing mesin kasebut.

3. Copot gilingan daging beku Shijiazhuang.

Pisanan, yen mesin listrik, cabut. Banjur dibagi dadi pirang-pirang bagean. Iki bisa beda-beda miturut jinis lan model, nanging biasane panggilingan daging kalebu:

Pusher, pipa feed lan hopper (biasane potongan daging diwenehake menyang mesin kasebut).

Sekrup (meksa daging liwat bagian internal mesin).

Agul-agul.

Piring utawa cetakan (potongan logam perforasi sing asale daging).

Blade lan tutup piring.

4. Rendhem perangane.

Isi wastafel utawa ember nganggo banyu anget lan tambah deterjen pencuci piring. Yen kebak, lebokake bagean sing wis dicopot ing njero. Ayo padha lungguh udakara udakara waktu seprapat jam lan santai apa wae minyak, minyak utawa daging sing isih ana.

Yen gilingan listrik, aja rendhem bagian listrik. Nanging, gunakake wektu iki kanggo ngusap sisih njaba pangkon nganggo kain teles banjur garing nganggo gombal anyar.

5. Gosok bagean-bagean kasebut.

Sekrup, tutup lan glathi sing resik nganggo spons. Ati-ati nalika nangani agul-agul amarga landhep lan gampang dipotong yen ora ditangani kanthi bener. Ganti menyang sikat botol kanggo ngresiki bagian pipa feed, hopper lan bolongan piring. Yen wis rampung, bilas saben bagean nganggo banyu sing resik.

Aja cepet-cepet proses kasebut. Sampeyan pengin mbusak kabeh tilak supaya ora dadi papan bakteri. Dadi yen sampeyan mikir wis nggosok cukup, gosok sithik maneh.

6. Garingake perangane.

Pisanan, garing nganggo andhuk garing kanggo ngilangi kelembapan sing berlebihan. Banjur garing nganggo andhuk utawa rak kawat sing anyar. Ngenteni gilingan garing sadurunge dilebokake supaya ora teyeng lan oksidasi.


Wektu kiriman: Mei-06-2021