Produsen casting presisi nerangake proses casting sol silika kanthi rinci!

Proses casting presisi investasi saiki berkembang kanthi cepet, lan populer amarga penampilan sing apik lan resik. Miturut tren saiki, produk-produk bagean sing diproduksi kanthi casting presisi ing mbesuk bakal dadi luwih substansial. Teknologi kosong tradisional saiki lagi dikembangake ing pasar, teknologi bakal diboko sithik. Saiki, persyaratan kualitas lan persyaratan proses produk casting ing pasar saya suwe saya dhuwur, tenaga teknis sing dibutuhake uga saya dhuwur, lan panjaluk kolaborasi profesional bakal luwih dhuwur.

Kanggo produsen casting presisi, proses populer saiki kudu kalebu ing proses casting presisi sol silika. Banjur, proses proses apa iki? Proses dhasar kaya ing ngisor iki:

1. Cetakan

Kanggo nggawe casting, pabrikan casting presisi kudu nggawe cetakan. Sadurunge ngetrapake proses tartamtu, pabrikan bakal ngrancang lan nggawe prototipe miturut gambar sing diwenehake dening pangguna, banjur nggawe cetakan adhedhasar gambar kasebut.

2. Lilin

Lebur lilin cetakan dadi cairan, banjur lebokake menyang alat pengawetan panas. Ayo dicopot kanggo ngilangi banyu lan kotoran sing isih ana, banjur tambah lilin anyar nganti volume ing njeron sarat karo cetakan sing dikarepake, banjur lebokake lilin menyang cetakan sadurunge, ngenteni lilin supaya adhem lan padhet, lan gawanen metu . Lakukan tramping kanggo ndeleng manawa wis memenuhi standar. Yen ora cocog karo standar, mula bakal dianggep produk sampah, lan langkah waxing bakal diwiwiti maneh.

3. Nggawe cangkang

Liwati jinis lilin sing cocog karo persyaratan liwat bubur lapisan, pangatusan, panyegelan, banjur pangatusan.

4. Casting

Cangkang sing disiapake ing langkah sadurunge dibakar lan bisa dipérang dadi rong bagean: solusi padhet lan tutup gesper kanggo pouring. Sawise rong bagean kasebut rampung, cangkang kasebut digawe adhem banjur dicopot, banjur diangkat lan dipotong sadurunge bali menyang tungku.

5. Ngresiki lan ndandani

Lebokake bahan baja menyang asam hidrofluorat lan rendhem, banjur tindakake langkah sandblasting, copot inti lan jeblugan tembak, banjur priksa kaping pindho. Yen ana produk sampah, langkah pouring dibaleni maneh.

Precision casting manufacturers explain the process of silica sol casting in detail

Wektu kiriman: Mei-06-2021