Prospek industri logam ing Zona Pangembangan Ekonomi Provinsi Hebei

Kanggo ngupayakake mbukak kahanan anyar industri pengecoran bermutu ing kabupaten kita, tanggal 24 Maret, klompok utama kabupaten kita nganakake investigasi lapangan babagan organisasi industri sing relevan, lembaga riset, perusahaan pengecoran lan industri pengecoran klompok ing Zona Pangembangan Ekonomi Provinsi Hebei, lan ngrembug babagan visi pangembangan industri logam. (Direktur Wang saka sisih tengen pisanan, manajer umum Yang Haixiang saka sisih tengen nomer loro)

Sajrone kunjungan kasebut, Pak Wang lan Pak Liang, bebarengan karo Yang Haixiang lan Wang Zenghui, manajer umum manajemen senior perusahaan kami, nganakake komunikasi ing situs babagan cara ngrencanakake pangembangan industri pengecoran bermutu kanthi kombinasi karo kahanan saiki perlindungan lingkungan, pasokan lan panjaluk pasar, level peralatan perusahaan lan prospek pembangunan kabupaten kita.

Wang Zenghui, manajer umum perusahaan kita, nuduhake para pemimpin kabupaten fasilitas perlindungan lingkungan sing sampurna lan teknologi produksi sol silika canggih, lan entuk pangakuan lan pujian saka tim utama. Manajer umum Wang negesake manawa saiki industri pengecoran berkembang menyang arah intelijen lan ijo. Sampeyan kudu promosi integrasi teknologi anyar lan teknologi casting tradisional lan ningkatake pangembangan industri pengecoran bermutu.

Prospect of metal industry in Hebei Province Economic Development Zone

(foto kiwa 1, manajer umum Wang Zenghui)


Wektu kiriman: Mei-06-2021