Bagian Casting Investasi Laut OEM

Katrangan singkat:

Minangka produsen casting investasi nganggo metode lilin sing ilang, Kita bisa nyuplai produk casting presisi, kalebu komponen mekanik, komponen otomotif lan suku cadang, komponen motor lan sepeda, alat kelengkapan pipa, konektor lan manifold, bolt mripat lan pancing, krenjang dhukungan gendera , gantungan logam lan pancing, komponen aerospace, komponen laut, komponen mesin pertanian, komponen medis, lan produk dekorasi spiritual, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Aksesoris Kapal

Bahan: paduan aluminium utawa minangka syarat pelanggan

Sertifikat: ISO, utawa minangka kabutuhan pelanggan

Tanggal pangiriman: 20-40 dina

Paket: kothak kayu .karton

Kita bisa nyedhiyakake produk casting investasi (produk casting lilin sing ilang) digawe saka Baja tahan karat, baja Karbon, Paduan Aluminium, utawa nyedhiyakake produk casting miturut kebutuhan pelanggan kanthi ukuran khusus, macem-macem bahan. 

Kapabilitas Casting Investasi Laut:

Bagéan kualitas dhuwur digunakake kanggo aplikasi segara lan sub-lumahing. 

Kita dilengkapi kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek kanthi bener kanthi efisiensi sing luar biasa. 

Sawetara conto utawa sing mbedakake yaiku:

Minangka casting sing sederhana utawa rumit, kita bisa ngasilake bagean kanthi volume medium lan dhuwur kanthi nggunakake solusi teknik berkualitas tinggi.

Kita bisa nglakokake perawatan panas, mesin lan pagawean panas sing tepat kaya sing dibutuhake.

Kita nawakake sawetara layanan sing ditambahake regane kayata desain kanggo pabrik, bangunan alat lan prototyping cepet kanggo memenuhi ekspektasi visual lan fungsional para pelanggan.

Tuladha bagean sing diprodhuksi kanggo aplikasi laut kalebu:

Hardware

Pumps

Omah pompa

Cleat, gagang, kurung, tutup lan hardware kapal liyane

Enclosure kanggo elektronik laut

Komponen mesin

Bantalan omah

Dering segel / omah segel

T-prapatan

Bahan: Paduan aluminium, baja tahan karat, baja karbon

Persimpangan T khusus sing disesuaikan kanggo pompa minyak pelumasan / pérangan laut lan penerbangan pipa sambungan T-junction

Produsen casting investasi, casting metel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk