Bagian Mesin Mining OEM Casting Precision

Katrangan singkat:

Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja tahan karat ,

Barang: FOB Xingang, CIF XXX, Transportasi Liwat Laut

Wektu utama: 30 ~ 40 dina

Papan asal: China

Piranti lunak kanggo gambar spesifikasi: PDF, CAD Otomatis, Karya padhet, JPG, ProE


Detail Produk

Tag Produk

Ingcasting klambi digunakake ing industri korosif pertambangan lan bumi. 

Kita bisa menehi rekomendasi kimia unik lan perawatan panas, uga sifat fisik sing paling cocog kanggo lingkungan sing angel iki. 

Kanggo komponen Pabrik ekonomi digunakake ing peralatan sak industri pertambangan.

Keuntungan kasebut yaikuresistensi braris.

Mining Casting: Materi kinerja dhuwur kanggo mesin pertambangan

Kita minangka produsen casting casting presisi lan ngasilake casting kanggo moto otomatisr, railway and shipping, kalebu casting mesin konstruksi, casting mesin pertambangan lan casting mesin rekayasa.

Suku cadang tahan utamane kanggo panggantos suku cadang mesin pertambangan, mesin konstruksi lan mesin rekayasa kayata crusher kerucut, crusher rahang, crusher dampak.

Kualitas bahan utamane casting presisi baja paduan, casting presisi baja Karbon, casting presisi baja tahan karat, casting presisi baja mangan mangan dhuwur.

Kajaba iku, kita nggunakake mode perlindungan lingkungan kanggo nggawe produksi 

Akurat kanggo maca gambar & Cepet pangiriman & Kontrol dimensi sing tepat & kontrol kualitas 100% & Layanan OEM & inspeksi materi sing ketat & Kutipan cepet & jaminan wektu timbal

Materi Baja karbon, Baja paduan, Baja tahan karat
Barang FOB Xingang, CIF XXX, Pengangkutan liwat Laut
Wektu timbal 30 ~ 40 dina
Papan asal Cina
Piranti lunak kanggo gambar spesifikasi PDF, CAD Otomatis, Pakaryan padhet, JPG, ProE
Piranti produksi utama Injeksi lilin, mesin CNC, pusat mesin, tungku perawatan Panas
Produktivitas 30000 pcs / taun
Kemasan Paket kayu sawise perawatan wajib utawa liyane
Dheweke nggunakake peralatan pertambanganPiranti konstruksiPiranti pertanian lan liya-liyane.
Kita nggawe casting presisicasting investasi ing Cina
Kita bisa nindakake macem-macem jinis perawatan permukaan sawise casting, kayata mesin, polesan, lan plating.
Bagian Mesin CNC (bagean mesin utawa bagean mesin utawa bagean mesin), karya logam (produk logam) lan bagean stamping cocok kanggo kita

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita