Jadwal Plumbing

Katrangan singkat:

Jinis plumbing lan casting fittings Pipe:

Iki minangka sumber sing bisa dipercaya kanggo komponen pipa tahan lama, lan nawakake kabeh jinis bentuk lan ukuran pipa.

Gumantung saka tujuan sing arep dituju rute, nemokake bagean sing sampurna diwiwiti karo teknisi casting plumbing.


Detail Produk

Tag Produk

Perlengkapan pipa umum kalebu:

Siku dipasang kanggo ngganti arah aliran, pipa sikut mbentuk sudut 45- utawa 90 derajat 

Tee- komponen pipa paling umum, digawe kanggo nggabungake utawa mili aliran

Tutup tutup lan fungsi minangka plug, nutupi mburi pipa

Katup- digawe ing pirang-pirang jinis, katup bisa mandheg utawa ningkatake aliran

Union- nyambungake rong pipa lan ngidini cepet sambungan kanggo ndandani utawa ngganti

Wangun salib kaya salib, pipa iki ngidini 1 bahan mlebu lan 3 metu, utawa kosok balinea.

Kita minangka produsen Plumbing Fixture, Implan Medis, Bagian Teknik Otomotif, Industri Katup, Bagian Teknik Umum lan uga kabeh jinis casting.

Kita melu ngawasi panjaluk pasar kanthi rutin lan terus-terusan ngowahi lan ngembangake macem-macem produk.

Kemampuan kanggo nindakake keunggulan ing pangerten lan nyukupi kabutuhan klien, para pelanggan rampung marem karo asil pungkasan.

Kita misuwur ing pasar kanggo produk sing paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Apa Casting Lilin Lost?

Casting lilin sing ilang yaiku proses casting sing nggunakake pola lilin kanggo nggawe cetakan keramik kanggo nggawe desain bagean utawa produk.

Wis pirang-pirang taun dingerteni minangka lilin utawa casting presisi sing ilang amarga akurasi nggawe bagean kanthi toleransi sing tepat.

Ing aplikasi modern, casting lilin sing ilang diarani casting investasi.

Proses asli dijenengi casting casting lilin nanging saiki digunakake ganti karo casting investasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita