Mesin presisi mesin presisi

Katrangan singkat:

Mesin presisi mesin presisi biasane nganggo bahan stainless steel, sing mbutuhake permukaan sing dhuwur. Model stainless steel biasane digunakake ing 316l, 304 baja, kanthi bentuk kompleks.


Detail Produk

Tag Produk

Bagéan mesin panganan —— bungkus auger

Digunakake kanggo mesin pengisi bubuk bubuk / mesin kemasan bubuk / mesin panganan mesin pengisi tambahan. Gilingan daging

Bahan: baja tahan karat, baja karbon

MOQ: 100PCS

Bahan stainless steel utamane rampung kanthi proses sol silika.

Kita nyedhiyakake industri panganan & susu ing pirang-pirang wilayah, wiwit slicer daging, nganti peralatan ngasilake permen lan coklat, mesin es-kiub, produsen kopi, pamroses unggas, lan mesin cuci piring komersial.

Biasane aplikasi panganan & susu pickled lan pasif kanggo njamin kebersihan maksimal.

Yungong minangka salah sawijining jeneng sing paling dipercaya ing industri panganan lan susu lan duwe sarana lan cara kanggo ngasilake casting investasi berkualitas sing cocog karo spesifikasi sing dibutuhake kanggo panganan lan / utawa kabutuhan susu.

Napa Casting Investasi kanggo Industri Pengolahan Pangan?

Ana manfaate casting investasi stainless steel luwih akeh tinimbang teknik logam liyane.

Sanajan ana sejarah panjang casting investasi stainless steel, akeh perusahaan sing nggunakake proses iki kanthi khusus kanggo mupangat sing diwenehake.

Keuntungan utama kalebu ing ngisor iki:

Kualitas sing luwih apik:Casting investasi biasane proses casting. Dadi proses casting iki bisa nggawe komponen sing paling tepat kanggo industri ngolah panganan.

Mesin Ngurangi: Amarga kasunyatan manawa cetakan kasebut ngasilake produk dhasar, mula ana mesin lan modifikasi sekunder sing kudu ditindakake ing logam kasebut supaya bisa menehi spesifikasi pelanggan sawise proses cetakan.

Iki bakal ngirit dhuwit ing jangka panjang amarga nyuda wektu proses manufaktur umume.

Struktur sing bisa disesuaikan: Biasane, casting investasi rampung saben bagean.

Iki menehi pelanggan pilihan kanggo nggawe komponen mesin panganan ukuran sing disesuaikan.

Iki ngirit pabrik pabrik kanthi luwih akeh wektu lan sumber daya amarga ora prelu ngetrapake produk sing ora dibutuhake pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk