Proses

Machining and Surface treatment

1. Injeksi Pola Alat lan Lilin

• Mesin injeksi lilin vertikal semi-otomatis

• Cetakan lilin suhu sedheng

• Proses penyusutan tingkat gedhe

Shell Ceramic mold

2. Ndandani Lilin

• Cetakan lilin

• Ngilangke sudhut

• Pojok kanggo njamin produk sing apik

Installation of tree

3. Instalasi Wit

• Kanthi pola las lan tancep

• 1 nganti 50 PC ing wit pola

• Kontrol kualitas sing ketat

Tooling and Wax Pattern Injection

4. Nggawe Shell, Casting

• cetakan kanthi otomatis dicelupake nganggo robot

• Lapisan adaptif, biasane limang lapisan

• Dewax-nyawiji lilin kanthi kukus

Cleaning and Heat treatment

5. Mesin Geter Shell

• Copot cetakan keramik kanthi goyang

• Rampungake bagean kasebut miturut sarat sing beda

Inspection and Certifications

6. Polesan

• Copot burrs

• Permukaan sing alus

• Pemeriksaan kualitas sing ketat

After processing-1

7. Sawise Ngolah

• Pangobatan panas

• Pangobatan permukaan