Casting Fittings Pump, Impeller Casting Steel, Wheel Casting Vane Pump, Runner Pump Casting Stainless Steel, Casting Pump Impeller, Pump Pump

Katrangan singkat:

Bahan Kelas: Baja Cor, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Ringan, Baja Karbon Sedeng, Baja Karbon Tinggi


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Aplikasi ing:

    Impeller yaiku rotor sing digunakake kanggo nambah tekanan lan aliran cairan.

    Impeller minangka komponen muter pompa sentrifugal, biasane digawe saka wesi, baja, tembaga, kuningan, aluminium utawa plastik, sing mindhah energi saka motor sing ngompa pompa menyang cairan sing dipompa kanthi nyepetake cairan saka tengah rotasi 

    Kacepetan sing dipikolehi dening impeller pindhah menyang tekanan nalika gerakan njaba cairan dibuwang dening casing pump. Impeller biasane silinder cekak kanthi inlet sing mbukak (diarani mripat) kanggo nampa cairan sing mlebu, baling-baling kanggo meksa cairan kasebut kanthi radial, lan bolongan beroda, kunci utawa utas kanggo nampa poros drive.

    Impeller sing digawe saka bahan pemeran ing pirang-pirang kasus bisa uga diarani rotor. 

    Luwih murah kanggo ngeculake impeller radial ing dhukungan sing dipasang, sing dipasang ing kothak gir saka motor listrik, mesin pembakaran utawa turbin sing didhukung uap. 

    Rotor biasane jenenge spindle lan impeller nalika dipasang kanthi bolt.

    Kelas Bahan:

    Baja Cor, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Ringan, Baja Karbon Sedeng, Baja Karbon Tinggi

    Kepiye cara ngontrol kualitas?

    Kita duwe inspektur kanggo mriksa proses kanthi langkah, supaya bisa ngontrol kualitas.

    1. Konfirmasi gambar lan detail karo pelanggan, uga pabrikan.

    2. Gawe conto lan wenehi laporan conto pertama miturut pelanggan.

    3. Miwiti produksi massal sawise sampel dirilis.

    4. Bahan baku dicenthang nalika teka ing pabrik.

    5. Saben langkah proses dipriksa dening inspektur.

    6. Laporan QC lan conto dikirim menyang pelanggan sawise produksi massal, utawa mriksa pihak katelu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori Produk