Katup Pompa

Katrangan singkat:

Casting Precision ngasilake casting investasi berkualitas tinggi lan tahan lama kanggo pompa lan katup.

Kita melu industri pengolahan cair lan udara kalebu pipa, medis, pamrosesan panganan, manajemen limbah, lan kapal tekanan.

Bahan stainless steel dianjurake kanggo pompa lan casting katup.

Kita umume nyaranake 316 stainless steel amarga tahan karat sing dhuwur lan bisa uga bisa ditindakake.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Casting Komponen Pompa & Katup:

    Proses casting investasi nyedhiyakake kebebasan desain sing luar biasa lan ngidini kita nggawe bagean sing akehs, Katup gerbang, Katup plug, katup kontrol Rotary.

    Kita nyedhiyakake macem-macem bagian kanggo peralatan hidrolik lan pneumatik kalebu:

    Impellers

    Nyakup

    Regulator Cap & Tutup Akhir

    3 Cara lan 4 Cara Badan

    Katup klep

    Katup Kupu-kupu

    Katup Kontrol Solenoid

    Omah Koil

    Bonnets

    Katup Inlet Kontrol Aliran Udara

    Yungong Technology apa OEMlost minangka casting investasi miturut gambar utawa conto utawa sarat sampeyan.

    Nglayani pelanggan kanthi solusi paket babagan ngoptimalake desain bagean, casting, mesin, perawatan panas lan rampung supaya pelanggan bisa nyuda biaya ing produk lan entuk bagean sing ditambah regane.

    Casting nggunakake bentuk logam cair kanggo nggawe katup.

    Logam kasebut dilebur dadi cairan cair lan diwutahake ing pirang-pirang cetakan.

    Salah sawijining mupangat casting paling gedhe yaiku nggawe katup kanthi bentuk, pola, lan ukuran sing kompleks.

    Casting presisi baja tahan karat, Bahan kasebut nduweni AISI 304, AISI 316, CF8, CF8M, CF3M, Baja Karbon lan Baja Paduan.

    Kasedhiya macem-macem baja karbon, baja paduan sithik lan Baja tahan karat kanggo spesifikasi pelanggan.

    Produk nutupi aplikasi sudhut: suku cadang mobil, bagian mesin, industri kimia, industri pertambangan, mesin teknik, bagian laut, mobil casting bagean, lan umume bagean casting, industri mesin konstruksi, pisau lan balok kanggo turbin, bagian medis, mesin mekanik.

    Kopling kopling kopling cepet

    Bahan: Paduan aluminium, baja tahan karat, baja karbon

    Proses Teknologi: Teknologi Casting Precision Silica Sol

    Cocog kanggo Udara, Gas Bumi, Minyak, Uap, Banyu lan liya-liyane.

    Bentuk: Gambar utawa desain pembeli kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita