Seri Mixer Vakum ZKJB-300

Katrangan singkat:

Papan Asal: Hebei, China

Kapasitas Produksi: 300/650/800 / 1200L

Tegangan: 380

Daya: 1.5kw

Bobot: 260kg

Ukuran (L * W * H): 1060x600x1220mm


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Industri sing ditrapake: Pabrik Panganan & Minuman, Restoran, Toko Makanan & Minuman

Sawise Layanan Garansi: Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Suku cadang, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan

Inspeksi metu video: Kasedhiya

Laporan Tes Mesin: Kasedhiya

Jinis Pemasaran: Produk Biasa

Garansi komponen inti: 1 Taun

Komponen Inti: Bantalan, Gearbox, Motor

Kahanan: Anyar

Papan Asal: Hebei, China

Kapasitas Produksi: 300/650/800 / 1200L

Tegangan: 380

Lokasi Layanan Lokal: Vietnam, Filipina, Brasil, Indonesia, Malaysia, Afrika Selatan

Lokasi Showroom: Vietnam, Filipina, Brasil, Indonesia, Thailand

Bobot: 260kg

Ukuran (L * W * H): 1060x600x1220mm

Sertifikasi: CE

Garansi: 1 Taun

Layanan Purna Jual Kasedhiya: Instalasi lapangan, komisioning lan latihan

mixer: daging

Fungsi: Mesin Campuran Daging Panganan

Aplikasi: Industri Proses Daging

Pangolahan: Campuran Vacuum Mixer

Tembung wigati: Campuran Daging Khusus

Daya: 1.5kw

Pambuka:

Fitur mixer vakum kita adhedhasar standar internasional lan nggabungake karakteristik industri pamrosesan panganan beku kanthi cepet.

Piranti sing dikembangake kanthi mandhiri, becik kanggo nambah kualitas produk. Struktur paralel sumbu dobel, dayung kecenderungan, kanggo mesthekake isine kanthi seragam campuran, ningkatake kacepetan lan efek pencampuran.

Karakteristik:

1. Gelembung udara ing bahan kasebut bisa disedhot kanthi tingkat vakum sing bisa disetel, disinfeksi tanpa oksigen bisa digawe ing bahan kasebut. Asil tampilan bahan sing luwih apik, umur sing luwih dawa.

2. Desain sing wajar. Sajrone proses pencampuran, daging mentah obah kanthi gerakan bunder nalika muter ing kothak pakan, supaya kabeh jinis bahan bisa diaduk kanthi rata.

3. Bukak lan nutup tutup otomatis, kinerja sing apik.

4. Kothak bahan lan permukaan njaba kabeh digawe saka waja tahan karat, sing bisa dicuci langsung nganggo banyu. Iku trep lan higienis lan memenuhi persyaratan standar higienis.

5. Ngadopsi reducer swinging shell spindle, rotasi lancar, swara ngisor.

6. Bukaan lan nutup tutup lan lawang pembuangan dioperasikake nganggo silinder, kabeh tumindak bisa diwujudake mung kanthi ngobahake tombol, operasi gampang banget.

7. Mesin kasebut nggunakake drive chain reducer cycloid rodha pin, sing nggawe mesin bisa stabil, swara sithik, kinerja sing luwih apik sajrone produk sing padha.

Spesifikasi:

Model Kapasitas kothak bahan (L) Kacepetan campuran (r / min) Daya (kw) Bobot mesin (kg) Ukuran tampilan resmi Dawa x jembaré x dhuwur (mm)
ZKJB-60 60 75 / 37.5 1.5 260 1060X600X1220
ZKJB-300 300 84/42 2.4x2 + 1.1 600 1190X1010X1447
ZKJB-650 650 84/42 4,5x2 + 1.1 850 1553X1300X1568
ZKJB-800 800 84/42 4,5x2 + 1.1 1100 2100x1380x1860
ZKJB-1200 1200 84/42 7,5 x 2 + 2.2 1760 2160X1500X2000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita